Parametre a popis produktu

Wc Kefa So Stojanom Allstar Bellagio 70281400 – aké sú recenzie, hodnotenia, výhody či nevýhody? Cena ✅ 8.49 € poteší nejedného zákazníka. Vzhľadom k výbornej kvalite výrobku je pomerne nízka. Ak vás zaujímajú skúsenosti a hodnotenia ostatných, tak si prečítajte diskusiu a komentáre pod produktom. Wc Kefa So Stojanom Allstar Bellagio 70281400 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop Moebelix.sk predáva tento tovar Wc Kefa So Stojanom Allstar Bellagio 70281400 za výhodnú cenu 8.49 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod Moebelix.sk, recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí kuriér prostredníctvom Slovenskej pošty alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena✅ ️8,49€
Dostupnosť➡️ skladom
Kde kúpiť🛒 Obchod Moebelix.sk

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Henrich

Na Heureke som hľadal kvalitné Doplnky na WC. Wc Kefa So Stojanom Allstar Bellagio 70281400 mal výborné hodnotenia a tak som si ho vybral. Zatial som veľmi spokojný.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Alojz

Ak potrebujem kúpiť Doplnky na WC, tak určite nakupujem v Moebelix.sk. Mám s ním pozitívne skúsenosti z viacerých mojich nákupov.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Marta

Zatiaľ je všetko v poriadku.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Matúš

Produkt Wc Kefa So Stojanom Allstar Bellagio 70281400 má veľmi skvelé hodnotenia. V kategórii Doplnky na WC aktuálne patrí k najšpičkovejším produktom. Pomer cena a kvalita je naozaj skvelý!

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Richard

V kategórií Doplnky na WC som hľadala niečo kvalitnejšie – hoc aj za vyššiu cenu. Oplatilo sa mi zainvestovať. Pomohli mi najmä recenzie ostatných zákazníkov, ktoré som si našla online.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Irena

Eshop Moebelix.sk mi odporučila sestra – má s ním totiž len dobré skúsenosti. A tak som šla na istotu a nakúpila som za výhodné ceny.

Hodnotenie 5*

Pridať komentár

Wc Kefa Lilo

Doplňte si svoju toaletu o túto skvelú WC kefu aj so stojanom! Plastická WC pomôcka LILO je vyrobená z melamínu v matnej modrej farbe,čím vytvára nenásilný dekoračný a praktický doplnok do WC a...

Wc Kefa So Stojanom Edna

Wc Kefa So Stojanom Edna

Wc Kefa So Stojanom Kosmo

Wc Kefa So Stojanom Kosmo

Wc Kefa 18767 Kosmo

Wc Kefa 18767 Kosmo

Wc Kefa So Stojanom Carlotto

WC čistiaca sada, materiál: čierny kov/drevo, odkladacia plocha na mobil, držiak toaletného papiera a WC kefa. Š/V/H: cca 25/73/20 cm.

Držiak Na Toaletný Papier Easy

Držiak Na Toaletný Papier Easy

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 28.04.2024